Aku Masih Ada

Assalamualaikum w.b.t to all..

Sudah hampir dua minggu kalau tak silap aku tak update blog ni. Bukannya aku dah lenyap cuma aku kekurangan idea nak tulis apa kat entry aku.

Sevetulnya aku cuma nak bagitau yang aku ni masih lagi aktif ber blogging. Lama tak update tak bermakna aku dah tak aktif. Aku masih lagi layan blog ni cuma tak ada idea nak tulis.

Aku akan usahakan sesuatu untuk update blog ni. Kalau ada cadangan, silalah tulis di chatbox aku..

Sekian, wassalam.. ^_^

3 comments:

shima January 8, 2010 at 1:38 PM  

aku lagi la dah berkurun x update blog..
hihi..
i'll be back soon..
hahha..

Just Lover January 8, 2010 at 4:47 PM  

ko memang.. tak payah ckp pon xpe.. haha

shima January 12, 2010 at 4:33 AM  

yeye betul..

ley x ko sTORY tntg care2 nak lebih berfiran lebih matang dan camne nak tahu sesuatu organization tu gov. or non-gov??

tolong ey terangkan..

a tringin sngt nak tahu..

sekian..

^_^

Followers

Ruang Komen